Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2012

Η πίσω πόρτα

Μπα μπα τι ακούω; 
Ο Γιώργος λέει δημοσίως ότι τον υπονόμευσε ο Ψυχάρης επειδή δεν πήρε δάνειο; Μήπως ήρθανε τα δύσκολα και αρχίσανε να κελαηδάνε τα πουλάκια ή εμένα ιδέα μου είναι;
Μην ξεχνάτε πως είμαστε και εμείς εδώ και ακούμε… 
Εδώ, εδώ από κάτω.. Εμείς, η κοινωνία, ο κόσμος, οι αναγνώστες και οι τηλεθεατές σας, οι ψηφοφόροι. 
Και ο άλλος τι είναι αυτά που λέει; Τι ακούω Γιώργο; 
Γιατί λέει ότι του είπες να έρθει στο Μαξίμου από την πίσω πόρτα; Και τι ήταν αυτό που λέει ότι του ζήτησες; 
Ε, ρε γλέντια. Ωραίο πράγμα να σφίγγουν οι κώλοι ε; 
Μέχρι και το mega έπαιξε την είδηση. Κρίνανε πως είναι καλύτερα να μεταδώσουν τη θέση του εκδότη παρά να το κουκουλώσουν και αυτό. 
Τι είναι αυτά που διαβάζω και στο In.gr; 
«Άτοπες και ανακριβείς οι δηλώσεις του κ. Γ. Παπανδρέου…» 
Τσ, τσ, τσ... Καλέ εδώ γίνεται πόλεμος.. 
Γιατί το άλλο…;  

«Ο ΔΟΛ ζήτησε δάνειο από την Εθνική Τράπεζα. Η Εθνική είπε όχι επισήμως. Ανεπισήμως μας είπαν ότι  δεν το ενέκρινε το Μαξίμου».
Εγκρίνει και απορρίπτει δάνεια το Μαξίμου; Έ ρε γλέντια σας λέω…
Για το τέλος σας κρατάω το καλύτερο. Είναι νομίζω η πιο υποτιμητική, η πιο αποκαλυπτική δήλωση εκδότη - καναλάρχη για πρωθυπουργό μετά τη διαμάχη Ανδρέα – Κουρή, πριν 20 χρόνια.  
Τα λόγια του Σταύρου Ψυχάρη: «Είναι αυτονόητο  ότι  μαζί με την εξουσία χάνεται και η μνήμη, ακόμη και για εντελώς πρόσφατα γεγονότα. Ο υπό αποχώρηση  πρόεδρος  του ΠαΣοΚ παρακαλείται να δηλώσει  υπό ποιες συνθήκες  συναντηθήκαμε τελευταία φορά στο Μέγαρο Μαξίμου και γιατί ζητήθηκε να πάμε από την πίσω πόρτα του κτιρίου. Και ποιος ζήτησε κάτι από τον άλλο»!
Εγώ λέω ότι δε θα μας βγει σε καλό αυτό… Πως το λέει η παροιμία. Όταν τσακώνονται τα βουβάλια στον βάλτο, συνήθως την πληρώνουν τα βατράχια… 


ΥΓ. 
Αλήθεια η πίσω πόρτα του Μαξίμου που είναι;